Het is tegenwoordig mogelijk om een verzekering af te sluiten voor uw mobiele telefoon. Niet iedereen vind het nodig om zijn of haar mobiel te verzekeren. Wanneer heeft iemand een smartphoneverzekering nodig? Wij informeren je graag hierover.

Een nieuwe smartphone en abonnement
In de meeste gevallen is een smartphone verzekering voor mensen die een nieuwe smartphone hebben gekocht. Het gaat meestal om dure en nieuwe telefoons die de gebruiker verzekerd om dekking te hebben bij eventuele beschadigingen of diefstal.

Diefstal
Dat smartphones een gewild object zijn voor zakkenrollers is bij de meeste mensen bekend. Iedereen kent wel iemand waarvan de smartphone een keer is gestolen. Het komt tegenwoordig zo vaak voor, dat het verstandig is om een verzekering te hebben voor je mobiele telefoon met dekking voor eventuele diefstal van je smartphone.

Schade
Waarschijnlijk heb jij je smartphone ook een groot gedeelte van de dag in je handen. Omdat wij onze smartphone vaak gebruiken, is de kans ook erg groot dat deze beschadigd raakt. Denk bijvoorbeeld aan een harde val waardoor het scherm beschadigd raakt of een regenval op de fiets waardoor het geluid van je mobiel niet meer goed werkt. In deze gevallen is het erg handig om een verzekering te hebben die deze schade aan je mobiel dekt.

Een sim only abonnement
Het is mogelijk om niet te kiezen voor een nieuwe smartphone bij uw mobiele abonnement. In dit geval kiest u voor een sim only abonnement. Het is mogelijk om op Simonlycheck.nl aanbieders van sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Hierdoor is het mogelijk om geld te besparen. De beste sim only abonnement betekent voor iedereen wat anders. Het gebruik van uw telefoon speelt hierbij een grote rol. Bel je veel of maak je vooral gebruik van sms’jes? Kies voor een abonnement die bij uw persoonlijke situatie past.